Siuntio Silosäkeen tarinat by J.K. Rowling

"Siuntio Silosäikeen tarinat on kokoelma satuja nuorille velhoille ja noidille. Sadut ovat olleet suosittua iltalukemista jo vuosisatojen ajan, joten Pomppiva pata ja Oivan onnen alkulähde ovat monelle tylypahkalaiselle yhtä tuttuja kuin Tuhkimo ja Prinsessa Ruusunen jästeille.

Satukirjassa on viisi kiehtovaa satua sekä professori Albus Dumbledoren satuja koskevat huomautukset. Professori Dumbledoren ajatuksista on iloa niin velhoille kuin jästeillekin, sillä hän pohtii kirjoituksissaan satujen opetuksia ja paljastaa yksityiskohtia Tylypahkan elämästä.

Tämän ainutlaatuisen satuaarteen on kuvittanut J.K. Rowling.

Kirjan julkaisemisella tuetaan lasten hyväntekeväisyysjärjestön The Children´s High Level Groupin toimintaa."

Tälläisen sain äidiltä eilen, aivan ihana kirja. Sadut toki ovat... No, opettavaisempia kuin meidän satumme. Ja ne ovat todellisempia, kuin että: "Ja kaikki elivät elämänsä onnellisina loppuun asti". Sillä ei sellaisia loppuja oikeasti ole.

Sisällys:

Johdanto

Velho ja pomppiva pata (saa nauramaan)

Oivan onne alkulähde (ihana, kaunis tarina)

Tietäjän karvainen sydän (erittäin surullinen, ei todellakaan mikään onnellinen loppu)

Tanili Kanilin käkättävä kanto (opettava)

Tarina kolmesta veljeksestä (opettava, surullinen)

Henkilökohtainen kirje: Paronitar Nicholson of Winterbourne, Euroopan parlamentin jäsen 94

Kaikki tarinat ovat aivan erilaisia kuin "jästien" tarinat joissa viimeinen lause on yleensä: "Ja niin he elivät onnellisina elämänsä loppuun saakka."

Tässä kuva kannesta:

Juu nyt mie meen. Muuten äippä, siirsin samalla ne sunkin kuvat koneelle. Etten unoha sanoa, ne on kuvatiedostoissa siellä äipän kansiossa.

Luv, Crizy

xoxoxo