Tein tuolla Helmi-sivustolla testejä (laitan linkin myöhemmin)..

 

Mikä kukka olet- testi;

Lumme

Olet voimakastahtoinen Lumpeenkukka. Syvätunteinen. Kauniin kuoren taakse kätkeytyy kuitenkin älykäs ihminen, jonka jalat ovat tukevasti maan pinnalla. Sinun rakkautesi on vahvaa ja uskollista....

Mikä timatti olet- testi;

Safiiri

Safiiri symboloi paitsi taivaan sineä myös taivaaseen liitettyjä ominaisuuksia. Sinä lienetkin rehellinen mietiskelijä- tyyppi, joka rakastaa rauhaa ja pitäytyy puhtaissa ajatuksissa sekä totuudessa. Levität lähipiiriisi onnea, viisautta ja hyvää mieltä. Varsinkin tähtisafiiria pidetään hyvän onnen tuojana ja sen kolmen valojuovan ajatellaan edustavan toivoa, uskoa ja kohtaloa.

Mikä on sielunmaisemasi- testi;

Utuinen ranta

Rentoutumisen, rauhan ja hyvyyden tyyssija. Pehmeä, harkitseva ja avulias. Ei pelkää haasteita, eikä pidä itsestään suurta meteliä. Viihtyy omissa oloissaan, mutta ei tunne itseään uhatuksi suuressakaan porukassa. Haluaa olla yhteydessä itseensä ja tunteisiinsa; luonnonläheinen ja raikas.

Toisinaan etäinen, vetäytyvä ja liiankin hillitty. Kultaisen keskitien kulkia. Ei useinkaan anna negatiivisille tunteilleen valtaa; saattaa padota asioita sisäänsä. Kiltti ja huomioonottava.

 

Mikä japanilainen runo olisit- testi; 

Elämää nähnyt waka

Olet nähnyt elämää ja tiedät, etteivät asiat aina mene oman mielesi mukaan. Osaat anteeksiannon taidon ja yrität ymmärtää muiden kannan. Tiedät myös, ettei elämä niin vakavaa ole, välillä voi ottaa löysin rantein!

Sinua kuvaava runo:

Vesiputous kuivui jo kauan sitten,

ja on vaiennut.

Mutta sen nimi elää

vaikka ääntä ei kuulla.