...pitää varmaan hakee villasukat jalkaan. :)

Stroganof porisee hellalla, ei hellalle... Kohta kaks tuntia ollu. Yhdeltä kuorin potut ja laitan nekin kiehumaan. Vois teitty keksii jonkun yllärin siihen lisäksi... Iskä, veikka ja yks veikan kaveri on uimassa ja sitten ne menee ajaan carting-autoilla. Siis ei iskä... Kai... Äiti on töissä, ja mie oon täällä marsujen kanssa tekemässä ruokaa ja surffailemassa.

Lady Gaga, Paper Gangsta... Se soi jukeboxissa. Jostain syystä se saa aina itkettämään, en tajua miksi.

Tänään ei ees aurinko paista. Johtuu varmaan siitä, että huomenna joutuu taas kouluun. No ei vaineskaan, kivaa päästä kouluun kun kaverit on siellä ja kaiken lisäks meillä on kässää ja se on kivaa.

Tunnelmat nyt.. Hmm... Ihan hyvät kai. Jännittää jokin ja se pikkuinen mytty sydämen päällä tuntuu, muttei enää niin kovin paljon, jos sitä ei ajattele. Mutta etenkin kun on yksin, ja kerkee ajatella kaikenlaista... En saa sitä kaikkea pois päästäni. Mutta sen kanssa on elettävä.

Biisi vaihtuu. Lady Gaga, Lovegame. Onneks mulla ei ole mitään rakkauspeliä meneillään. Outoa, pojat ei vaan jaksa kiinnostaa, kun ne on kaikki tähän mennessä ollut niin mun, kun muutaman kaverinkin kohdalla pelkkiä dorkia. Välillä sitä miettii, että liikkuuko niiden päässä mikään? Onneks on kivojakin.

Tuleepas tästä taas tälläinen "irtaimet ajatukset" kirjoitus. Vaan haittaako se? :))

No nyt meen hämmentään sitä kastiketta.

Moro.