Olo on muuten aika hyvä, mutta tuo yskä on hirveä! Viime yönä nukkuminen oli vaikeeta, kun yskitti. Menin sitten sohvalle nukkumaan, etten häiritsisi ketään.

Vähän jälkeen kolmen menen lääkäriin. Vaan mitäpä ne tälle voi tehdä? Taputtaa selkään ja määrätä tehotonta yskänlääkettä? Hohhoijaa. Suunnitelmissa oli tänään mennä kouluun, mutta huonosti nukutun yön vuoksi meni sekin läskiksi. En sitten tiedä huomisen laitaa, pitäiskö sitä nyt sitten levätä vai mennä kouluun? No luulen että siihen on äidillä, iskällä ja lääkärillä sanomista. Ja tietty mulla. Jos on oikein huono olo, niin en takuulla mee kouluun. Mutta paranemaan päin.

Ja äiti, kun luet tätä, tulin ihan äsken tähän koneelle, enkä ole ollut koneen ääressä. Olen lähinnä katsonut telkkua ja otin tuossa puolen tunnin unosetkin. No okei, kävin hakemassa lisää musaa jukeboxiin vähän aijemmin... Nyt kipaleita on 61. :) Kiva keksintö.

Tässä on melkein tunti siihen kun iskä tulee ja heittää mut terveyskeskukseen... Muuten, tiedättekö, mikä on hyvä merkki siitä että ei tämä tauti tapa?

Se, että mulla on taas nälkä! Tosin vieläkään ei mikään oikein maistu millekkään ja nenä on niin tukossa etten haista mitään, mutta vatsa murisee ja se on hyvä merkki. Taidankin tästä mennä tekemään itselleni muutamat voileivät ja sitten voisin vaikka lukea... Tai sitten katson jonkun nopeen ja lyhkäsen leffan kun oon joka tapauksessa valmiina lähtemään...